Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mega macs PC SE

Diagnoseoppdateringen til verkstedmaskinen din

mega macs PC SE er den Windows-baserte diagnoseløsningen med omfattende funksjoner til en attraktiv pris.

Kort oversikt over det beste

Med mega macs PC SE kan du gjennomføre rask og korrekt diagnose av kjøretøyfeil, og du får oversiktlige visninger av de viktige parametrene og kontroll over styreenhetenes funksjon, samtidig som du enkelt kan gjennomføre vedlikeholdsarbeid og servicetilbakestillinger.

Oversikt over de viktigste funksjonene:

 • ​Diagnose av kjøretøy med DoIP-/CAN-FD-protokoll
 • ​Lesing og sletting av feilkoder fra alle styreenheter
 • ​Parametervisning med grafikk og forklaring (fire parametre)
 • ​Aktuatortest
 • ​Servicetilbakestilling av alle systemer
 • ​Koding og grunnleggende innstillinger
 • ​Trådløs kommunikasjon
 • ​Rask og unik kjøretøyidentifikasjon av kjøretøyer basert på VIN
 • ​Tekniske data og komplett diagnose i én løsning**
 • ​Integrerte koblingsskjemaer, sikringer/releer, arbeidsverdier, data om registerreim osv.**
 • Regelmessige oppdateringer*

og mye mer …

* Forutsetter aktiv mega macs PC-lisens

** Forutsetter aktiv mega macs PC-lisens samt HGS Data Premium-tilgang.

DoIP og CAN-FD i detalj

DoIP

DoIP (Diagnostics over Internet Protocol) er en kommunikasjonsprotokoll for bilelektronikk som muliggjør fleksibel og effektiv systemdiagnostikk. Moderne kjøretøyers diagnoseinformasjon kan overføres via internettprotokollen (DoIP). Dette er ekstra relevant for nyere kjøretøymodeller der kommunikasjonen mellom kjøretøyet og diagnostikken foregår via denne standardiserte protokollen.

CAN-FD

CAN-FD er en videreutvikling av CAN-dataprotokollen, og den gjør det mulig for bilprodusenter å oppnå høyere overføringshastigheter og mer robust datakommunikasjon mellom ulike styreenheter i kjøretøyet.​

Enkel og fleksibel diagnose

​Med mega macs PC SE får verksteder maksimal kompatibilitet og fleksibilitet. I tillegg sparer du penger ved å bruke din egen Windows-enhet (for eksempel nettbrett eller bærbar PC). Den enkle installasjonen og intuitive betjeningen sørger for at du kommer raskt i gang. Med mega macs PC SE får du omfattende muligheter – med alt fra kjøretøyservice til ADAS-kalibrering ved hjelp av bare ett apparat.

Trenger du mer kraft?

​Verksteder med mega macs PC SE har alt de trenger for å kunne utføre effektiv og korrekt diagnose, slik at de kan tilby kundene service i toppklasse. Avhengig av lisensen får eieren av mega macs PC SE tilgang til tekniske data og bakgrunnsinformasjon samt direkte tilgang til komponenthjelp, servicedata, data om registerreim og koblingsskjemaer.

Plug & Play-diagnosetesteren!

Med mega macs PC SE får verksteder omfattende diagnosefunksjoner til en overkommelig pris.

Med funksjoner som å lese ut og slette feilkoder, grafisk visning av parametere, aktuatortester, grunnleggende innstillinger, kodinger, servicetilbakestillinger og automatisk lagring av kjøretøydata er du godt rustet for alle oppgaver.

Ved å kombinere mega macs PC SE med Hella Gutmann Data får du tilgang til tusenvis av tekniske data rett på diagnoseenheten. Det inkluderer komponentplassering, servicedata, data om registerreim, tekniske data, kretsløpsdiagrammer, sikringer, testverdier for komponenter, arbeidsverdier, utslippsdata, tilbakekallingskampanjer og mye mer.

Installasjonen og brukerstyringen er enkel og intuitiv. Du kan lese og slette feilkoder trådløst, tilbakestille serviceindikatorer og mye mer, uten behov for ekstra maskinvare. Med mega macs PC SE optimaliserer du verkstedsmaskinen, noe som gir raskere reparasjoner og økt omsetning.​

Mye mer for mye mindre!

Tidligere krevde store diagnostiske løsninger alltid at man investerte i dyr og kompleks maskinvare. Med mega macs PC SE får du en allsidig og brukervennlig diagnosetester uten å måtte gjennomføre store investeringer i ny maskinvare. Det er det perfekte supplementet til det eksisterende verkstedoppsettet eller en ideell introduksjon til profesjonell diagnostikk med Hella Gutmann Solutions.

mega macs PC SE kommuniserer trådløst med kjøretøyet og verksted-PC-en innenfor en radius på opptil 50 meter. Kjøretøyets VIN-kode leses ut automatisk for å minimere risikoen for feil og feilregistreringer. Leste feilkoder samt grunnleggende innstillinger og kodinger lagres i «Car History», slik at dataene alltid er tilgjengelige, selv etter at arbeidet er fullført.

Enten du trenger å utføre en rask service eller finne en kompleks feil, gir mega macs PC SE deg alle verktøyene du trenger for å løse oppgaven.​

 
 
 
 
 
Jeg ønsker å *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions AS

Hovemovegen 35, 2624 Lillehammer​

Klikk her for veibeskrivelse

CVR​: NO955 669 142

Kontakt

Telefon: (+47) 35 93 40 06

E-post: info.no@hella-gutmann.com

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer.

Telefontid​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Abonner på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024