Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

HGS Data

Få turbo på verkstedet ditt med en dataløsning fra Hella Gutmann Solutions A/S

HGS Data er laget av mekanikere for mekanikere og inneholder alle dataene du trenger i ditt daglige arbeid i verkstedet​

​HGS Data leveres i tre forskjellige løsninger, og du kan derfor integrere den løsningen som passer best til verkstedets behov. Du får følgende fordeler uansett hvilken løsning du velger:

  • Tydelig informasjon for bruk ved servicearbeide, for eksempel serviceskjemaer med forklaring på utskifting av tannreim, utskifting av pollenfilter og nødvendige reservedeler.
  • Data er basert på trinnvise instruksjoner, bilder og diagrammer av høy kvalitet. Dette gjør våre tekniske data for bilindustrien tydelige og raske å bruke.
  • Avhengig av hvilken lisens som er valgt, inneholder Hella Gutmann Data også feilsøkingsdata for biler med common rail- eller pumpedysesystem, samt detaljert informasjon om partikkelfiltre, inkludert regenerering og utskifting.
  • Instruksjoner for utskifting av tannreim - selvfølgelig med forklaring på de nødvendige spesialverktøyene.
  • Den spesifikke kunnskapen fra HELLA og Hella Gutmann Solutions om AC-systemer og klimaanlegg, inkludert oversiktlige og spesifikke systembyggninger, fyllmengder og veiledet feilsøking, er unik for de tre løsningene.
  • Hella Gutmann Data inneholder fargede ledningsdiagrammer – ikke bare av komfortutstyr, men også av et bredt spekter av utvalgte systemer på nye biler: Løsningen er full av verdifull informasjon om alt fra motorstyring til komfortmodul.

Løsningen er full av verdifulle bildata om alt fra motorstyring til komfortmoduler.

Hvis du har spesielt behov og ønske om en spesialdesignet løsning, er vi glade for å ha en dialog om hvordan vi kan hjelpe deg, akkurat som du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for en gratis demoperiode på 30 dager.

Nedenfor kan du se hovedtrekkene i hver av de tre løsningene vi tilbyr. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om funksjonene, kan du klikke på lenken for å hente en oversikt.​​

 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker å * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions AS

Hovemovegen 35, 2624 Lillehammer​

Klikk her for veibeskrivelse

CVR​: NO955 669 142

Kontakt

Telefon: (+47) 35 93 40 06

E-post: info.no@hella-gutmann.com

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer.

Telefontid​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Abonner på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024