Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tekniske auto data & bilguider

Sett turbo på verkstedet ditt med en dataløsning fra Hella Gutmann Solutions A/S.

I mange år har Hella Gutmann Data hevet standarden for hvordan biltekniske data kan møte behovene til verksteder.

Vi sørger for at data presenteres på en logisk og brukervennlig måte, og derfor velger verksteder over hele Europa oss som partner. Det er viktig for oss å være i forkant av nye typer informasjonr, og vi tar alltid sikte på god dekning på nye kjøretøyer.

​Hella Gutmann Data leveres i tre forskjellige løsninger, og du kan dermed integrere den løsningen som passer best til verkstedets behov. Du vil få følgende fordeler uansett hvilken løsning du velger.

  • Tydelig informasjon for bruk på servicer, for eksempel serviceskjemaer med indikasjon på utskifting av tannreim, utskifting av pollenfilter og nødvendige reservedeler.
  • Auto data er basert på trinnvise instruksjoner, bilder og diagrammer av høy kvalitet. Dette gjør våre tekniske data for bilindustrien tydelige og raske å bruke.
  • Avhengig av hvilken lisens som er valgt, inneholder Hella Gutmann Data også feilsøkingsdata for biler med common rail eller pumpedysesystem, samt detaljert informasjon om partikkelfiltre, inkludert regenerering og utskifting.
  • Instruksjoner for utskifting av tannreim - selvfølgelig med en angivelse om de nødvendige spesialverktøyene.
  • Den spesifikke kunnskapen fra HELLA og Hella Gutmann Solutions om AC-systemer og klimaanlegg, inkludert oversiktlige og spesifikke systemeoppbygninger, fyllmengder og guidet feilsøking, er unik for de tre løsningene.

Hella Gutmann Data inneholder fargelagte ledningsdiagrammer – ikke bare av komfortutstyr, men også av et bredt spekter av utvalgte systemer på nye biler.

Løsningen er full av verdifulle bildata om alt fra motorstyring til komfortmoduler.

Hvis du har spesielt behov og ønske om en spesialdesignet løsning, er vi glade for å ha en dialog om hvordan vi kan hjelpe deg, akkurat som du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for en gratis demoperiode på 30 dager.

Nedenfor kan du se hovedtrekkene i hver av de tre løsningene vi tilbyr. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om funksjonene, kan du klikke på lenken for å hente en oversikt.​

 
 
 
 
Jeg ønsker å * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions AS

Hovemovegen 35, 2624 Lillehammer​

Klikk her for veibeskrivelse

CVR​: NO955 669 142

Kontakt

Telefon: (+47) 35 93 40 06

E-post: info.no@hella-gutmann.com

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer.

Telefontid​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Abonner på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024