Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Hella Gutmann

Hella Gutmann Solutions A/S, tidligere kjent som Tolerance A/S, har siden 1956 vært en ledende produsent og leverandør til bilindustrien innen produksjon av service- og reparasjonsdata for europeiske biler. I dag er vi en del av Hella Gutmann konsernet, med hovedkontor i Ihringen, Tyskland, som er 100% eid av Hella GmbH &Co. KGaA. 

Fra vårt hovedkontor i Viborg har vi ansvar for utvikling av service- og reparasjonsdata for hele Hella Gutmann konsernet.

Vi er spesialister på integrerte dataløsninger

Vi distribuerer også verktøy/utstyr til verksteder over hele Skandinavia, som betjenes fra våre salgskontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Vi er et team av spesialister og generalister som brenner for å tilføre utstyr og kunnskap til bilindustrien som øker produktiviteten på verkstedet og gjør livet enklere for mekanikeren. Vi har ambisiøse mål – både for våre brukere og eiere – og jobber med å utvikle markedsandelene våre, spesielt i det skandinaviske markedet.

Vårt produktsortiment inkluderer data- og programvareløsninger, diagnosetestere, ADAS-systemer, lysjusteringsapparater, AC-service og et bredt spekter av verkstedutstyrsprodukter, og vi hjelper gjerne brukerne våre med opplæring i løsningene våre. Mer enn 40 000 verksteder i 24 land jobber med data- og diagnose løsninger fra Hella Gutmann Solutions A/S.

Vi er en del av DAG (Danish Automotive Group), som er en sammenslutning av 8 midtjyske selskaper som har som mål å styrke internasjonaliseringen av dansk kunnskap og ferdigheter, og øke eksporten av danske produkter til bilindustrien.​

Samsvar

Som ansvarlig selskap må vi handle i samsvar med gjeldende lover og overholde interne retningslinjer og prosedyrer i konsernet. Det sentrale målet med Hella Compliance System er å integrere compliance effektivt i konsernets forretningsprosesser for å sikre at alle ansatte overholder regelverket og for å forhindre systematisk upassende oppførsel.

I tillegg er det et konstant mål å forankre compliance i konsernets bedriftskultur som en viktig del av selskapets integritet og måten konsernet streber etter å drive virksomhet og innlemme compliance som en del av sitt daglige arbeid. Compliance er en del av det daglige arbeidet hos Hella Gutmann Solutions A/S.​

Hella Gutmann Solutions AS

Hovemovegen 35, 2624 Lillehammer​

Klikk her for veibeskrivelse

CVR​: NO955 669 142

Kontakt

Telefon: (+47) 35 93 40 06

E-post: info.no@hella-gutmann.com

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer.

Telefontid​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Abonner på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024