Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​macsDIA

​Digitalisering skjer overalt – også på verksteder rundt om i verden. Digital service i forbindelse med servicearbeider og annen bilservice vil effektivisere deg og verkstedet ditt, og samtidig være meget tidsbesparende.

Et effektivt verktøy for å oppnå dette er macsDIA - Verkstedets digitale serviceassistent.

macsDIA - Et verktøy som gjør hverdagen enklere

Med macsDIA får du en enhetlig arbeidsflyt gjennom hele prosessen med servicearbeidet på bilene.

Serviceskjemaet fylles ut på en PC, et nettbrett eller en mobiltelefon, og du har samtidig servicedata lett tilgjengelig.

Hvis du bruker kundestyringssystemer, tar vi automatisk en PDF-fil tilbake i arbeidskortet ditt i kundestyringssystemet, og du kan derfor sende dokumentasjonen på serviceskjemaet direkte til kunden din.

macsDIA fungerer også frittstående, så hvis du ikke bruker kundestyringssystemer, er det fortsatt enkelt å bruke macsDIA - Søk på nummerskiltet direkte i macsDIA eller velg bilen manuelt, og du fyller raskt ut serviceskjemaet ditt på bilen helt digitalt.

Når du bruker macsDIA, er det mulig å la Hella Gutmann registrere servicen direkte i den elektroniske OE-serviceboken på dine vegne. Dette resulterer i en jevn arbeidsflyt, og du bruker tid på det som er fornuftig og ikke administrasjon.​

​Kort sagt hjelper macsDIA dere med følgende:

  • Arbeide raskere med integrerte data på servicelinjene.
  • Enkel tilgang til instruksjoner med bare ett klikk.
  • Fotodokumentasjon av servicemerknader.
  • Utfylling av serviceskjemaet mens dere arbeider på kjøretøyet.
  • Flere kolleger kan arbeide på samme kjøretøy.
  • Enkel og rask bestilling av reservedeler fra grossisten.
  • Synkronisering mellom datamaskin, nettbrett og smarttelefon.
  • Direkte overføring av servicedata til bilprodusentens serviceportal.
  • Avsluttet serviceskjema lagres under arbeidskortet i kundebehandlingssystemet.
  • Send det signerte serviceskjemaet digitalt til kunden.
 
 
 
 
 
 
Jeg ønsker å *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Service på en enkel måte

macsDIA baner vei og gir verkstedene nye måter å arbeide med periodisk service på.

Det nettleserbaserte servicesystemet hjelper dere med mottak, behandling og gjennomføring av serviceordre fra kundebehandlingssystemet, og det hjelper den ansvarlige mekanikeren gjennom alle serviceprosedyrer på bilen.

Bruk macsDIA på datamaskin, nettbrett eller smarttelefon – macsDIA støtter alle plattformer, slik at alle kan bruke systemet på den enheten de foretrekker. Alle de viktige servicedataene er tilgjengelige, sammen med arbeidsprosedyrer og kjøretøyinformasjon, slik at du alltid har all nødvendig informasjon når du begynner å arbeide på bilen.

macsDIA støtter mange språk og kan tilpasses hver enkelt bruker, slik at du og kollegene dine enkelt kan tilpasse systemet etter deres behov. 

Det sikrer høy effektivitet på arbeidsplassen samt god arbeidsflyt. I macsDIA kan du også velge å vise det ferdige serviceskjemaet på flere språk, hvis det er behov for det.

Når servicen er utført og serviceskjemaet er avsluttet, blir det ferdige serviceskjemaet automatisk overført til arbeidskortet i kundebehandlingssystemet.*

* Funksjonen forutsetter en teknisk integrasjon mellom kundebehandlingssystemet og macsDIA.

Overfør servicet til bilprodusentens serviceportal – med et enkelt klikk​

Hvis bilen har et elektronisk servicehefte hos bilprodusenten, kan macsDIA også hjelpe deg med å overføre det utfylte serviceskjemaet dit. 

Da slipper du å opprette og vedlikeholde de mange serviceportalene, samtidig som du sparer tid på dokumentasjon og registrering.

Audi​

Jaguar​

Mini​

BMW​

Land Rover​

Seat​

Cupra​

Mazda​

Skoda​

Ford​

Mercedes-Benz​

Volkswagen​

macsDIA gjør det enkelt å dokumentere arbeidet​

Hvis du bruker macsDIA på smarttelefonen eller nettbrettet, kan du ta bilder og lagre dem under kommentarene på det enkelte servicepunktet – alt mens du arbeider på bilen. Du har også muligheten til å legge ved bilder fra datamaskinen din hvis bildene er lagret på den.


Du kan for eksempel bruke funksjonen til å dokumentere feil og mangler som oppdages på kjøretøyet under servicen. Eller du kan ta før og etter bilder slik at du best kan dokumentere og presentere inspeksjoner og reparasjoner utført til kundene dine.

Hvis du vil skrive ut eller sende den endelige servicerapporten til kunden, har du mulighet til å velge om servicerapporten skal utarbeides med eller uten bildene.
Du står dermed fritt til å velge om du vil bruke bildedokumentasjonen som en tilleggstjeneste til kundene eller for intern dokumentasjon og kvalitetskontroll.

Uansett hvilken tilnærming du velger, kan macsDIA nå hjelpe deg med å dokumentere arbeidet ditt enda bedre.

Hella Gutmann Solutions AS

Hovemovegen 35, 2624 Lillehammer​

Klikk her for veibeskrivelse

CVR​: NO955 669 142

Kontakt

Telefon: (+47) 35 93 40 06

E-post: info.no@hella-gutmann.com

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer.

Telefontid​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Abonner på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024